Hatalmas választék

Válogatott, minőségi céges ajándéktárgyak óriási választékban. Ha tudja, mit szeretne, vagy ötletet gyűjtene, nézze át reklámajándék katalógusainkat!Egyedi megoldások

Valami igazán különlegeset szeretne? Megtervezzük és legyártjuk teljesen egyedi reklámajándékát, amilyet csak Ön fog átadni! Egyeztessünk elképzeléseiről!Ajándék Ötletek

Nincsen konkrét ötlete, mit szeretne? Túl nagy a választék a döntéshez? Hívjon minket, segítünk megtalálni a legmegfelelőbb ajándéktárgyat.

Egyedi megoldások

Reklámtoll


Régóta a megfelelő céges ajándékot keresi?
Szavazzon a reklámtollra, melyet egyedi elképzelés szerint kivitelezünk Önnek! Nemcsak alkalmazottait lepheti meg egy-egy mutatós reklámtollal, de céges partnereinek és ügyfeleinek is átnyújthat néhány logóval vagy felirattal ellátott darabot.
Kérjen ajánlatot!

Még több
a reklámtollakról!

Egyedi pendrive


Ha megjutalmazná alkalmazottait, megajándékozná üzleti partnereit vagy támogatóit, akkor célszerű a praktikumra törekednie. Egy egyedi logóval, felirattal ellátott pendrive, amit a munkában és otthon is használhatnak, jó választás lehet.
Készíttessen a cége arculatához illő reklámajándékot kedvező áron!

Információ a pendriveokról

Papírtáska


Ha szóróanyagait, céges ajándékait elegáns csomagolásban nyújtaná át az érdeklődőknek vagy partnereinek, akkor egyedi papírtáskára van szüksége. A tökéletes reklámhordozót sodrottfüles és zsinórfüles változatban egyaránt megrendelheti, személyre szabott grafikával.
Érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!

Személyre szabható reklámajándékaink

Szilikon karkötő


Feliratozott, logózott szilikon karkötőink jól remekelnek üzleti ajándékként, és szóróanyagként is különböző rendezvényeken. Szitázva, dombornyomással és mélynyomott verzióban egyaránt legyárthatók. Többféle szín és sablon közül választhat, vagy dönthet egyedi minta mellett is.
Kérje ajánlatunkat!

Szilikonkarkötő üzleti ajándéknak

Kreatív ötletek


Van néhány ötlete a céges ajándékokra vonatkozóan? Bízza ránk azok megvalósítását! Nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is a segítségére lehetünk: többféle nyomtatási technika, gyors teljesítés. Ismerje meg bővebben szolgáltatásainkat, és hívjon minket, ha kérdése van!

Céges ajándékok egyedi kivitelezése

Nyakpánt


A nyakpántokat szublimációs technikával készítjük többféle karabínerrel, igény szerint akár kétoldalas nyomattal, különböző méretekben. Számos szín és minta a rendelkezésre áll, csak ki kell választania a cége arculatához passzolót.
Rendeljen minőségi nyakpántokat, és használja őket reklámajándékként!

Különleges nyakpántok cégeknek

Prev Next

Reklámajándék katalógusok

Itt találja reklámajándék katalógusainkat, nézzen körül és rendeljen elérhetőségink egyikén!

Ügyfeleink

Nyomtatási technikák

giftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites