Bögre

A reklámbögrék a jól bevált, örökzöld reklámajándékok közé tartoznak. Az emblémázás minősége kulcsfontosságú, hiszen ezek a termékek sokszor kerülnek az ügyfél vagy munkatárs kezébe, emellett a mindennapos mosogatást is ki kell bírnia a grafikának. A tartósság ugyanakkor a reklámbögrék legnagyobb előnye is, hiszen akár hosszú évekig hirdetik cégét, szolgáltatását vagy termékeit.

Korszerű eljárásainknak köszönhetően a bögre teljes felületén – a fület is beleértve - meg tudjuk jeleníteni a logóját, emblémáját vagy mottóját. Egy feltűnő, mégis ízléses bögrét mindenki szívesen helyez ki az asztalára – csak Önön múlik, hogy kihasználja-e ezt a megjelenési lehetőséget.

Választékunkban több száz féle bögre érhető el, hogy a formával is támogassuk a márka üzenetét. Modern vagy klasszikus kialakítás, kerámia vagy üveg, egyszínű vagy mintás – nálunk garantáltan rábukkan az elképzeléseivel harmonizáló reklámajándékra.

Rendeljen nagy tételben, és tekintse meg katalógusainkat is!


Reklámajándék bögrék széles választékban

giftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites