Reklámtoll

A reklámtoll a mai napig az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb céges ajándéktárgy. Nem véletlen, hiszen erre a tárgyra sokszor van szükség nemcsak az irodai munka során, hanem az élet számos területén. Egyes darabok „fogyóeszközök”, és csak jegyzetelésre használjuk, és vannak, amikkel komoly szerződéseket, nyilatkozatokat írunk alá.

Egy reklámtoll tehát folyamatosan mesél Önről és vállalkozásáról, ezért különösen fontos a kifogástalan minőség, az egyediség és a kreativitás. A toll egy márkaimpulzus, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen színvonalú üzleti ajándékot nyújt át kollégáinak, partnereinek, ügyfeleinek.

A GiftHeaven kínálatában a szóróajándéktól kezdve az exkluzív, különleges pillanatokra tartogatható írószerig mindent megtalál, így könnyedén kiválaszthatja a marketingcéljaihoz illő darabokat. Emblémázott tollainkat nyomott, gravírozott, vagy díszdobozos logózással is megrendelheti.

Online katalógusainkból még többet megtudhat megoldásainkról és termékeinkről. Böngéssze végig őket, és hívjon minket, ha kérdése van!

Minőségi, prémium kategóriás reklámtollak

Válasszon szóró ajándékként reklámtollat

Megvalósítjuk egyedi elképzelését is

giftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites