Szurkolói ajándékok

Vannak sportesemények, amelyek alól nem tudjuk kivonni magunkat. Lehet ez akár egy világbajnokság, de lehet csak egy városi meccs, vagy céges rendezvény is. A márkák ezeken nemcsak molinókkal, vásárolt reklámfelületekkel jelenhetnek meg, hanem olyan tárgyakkal is, amelyeket haza is vihetnek a szurkolók.

Tapsrudak, sípok, zászlók, parókák, arcfesték – mindez pedig csak a jéghegy csúcsa. A szurkolói céges ajándékok területén is hatalmas választékkal és egyedi megoldásokkal állunk rendelkezésére. Tapasztalt munkatársaink segítenek Önnek a döntésben, így biztos lehet benne, hogy a kiválasztott reklámajándékok tükrözik vállalkozása filozófiáját és imidzsét. Találjuk meg együtt az ideális termékeket, amelyeket teljesen a márka arculatára szabhatunk - tegye a még szebbé a szurkolás élményét a GiftHeaven segítségével!

A döntést még könnyebbé tesszük online lapozható katalógusainkkal – a gazdag kínálatban Ön is könnyedén rálelhet a cégéhez legjobb illő ajándéktárgyra!

Egyedi szurkolói, csapat reklámajándékok

giftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites