Pendrive

Hasonlóan a reklámtollakhoz és –bögrékhez, a pendrive-ok is a hasznos, mégis egyedi termékek közé tartoznak. Számos helyzetben jön jól egy adathordozó a mindennapok során, ami azt jelenti, hogy tulajdonosa sokszor veszi kézbe – ilyenkor pedig az Ön vállalkozásával, logójával, üzenetével találkozik.

Hatalmas lehetőségek kedvező áron – napjainkba már egy komolyabb tárhellyel rendelkező pendrive sem megfizethetetlen, az opciók viszont szinte végtelenek. A sztenderd adattáróktól az exkluzívabb, minőségi megjelenésen keresztül egészen az egyedi házig; kínálatunkban több száz forma és szín érhető el, akár különleges díszdobozban is.

A GiftHeaven-nél különleges megoldásokban gondolkodunk. Mindez azt jelenti, hogy az Ön reklámajándéka valóban kitűnik majd a repik sokaságából, így vállalkozásának igazi marketingeszközként szolgál. Első osztályú gyártás és ragyogó ötletek – keressen minket bizalommal!

Online katalógusainkban több ezer termék és tipp várja – vessen rájuk egy pillantást!

Egyedi termékformájú reklámajándék

Állatfigurás pendrive,mint céges ajándék

Üzleti ajándékként: barkácsszerszám alakú pendrive

Járműformájú pendrive-ok egyedileggiftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites