Reklámcsoki

A reklámédességek közül a csokoládé az egyik legjobban egyedivé varázsolható, a legszélesebb körűen használható típus. A csokoládé esetében a csomagolás ugyanolyan fontos - ha nem még fontosabb - mint a tartalom.

A reklámcsokoládék papír borítása szabad teret enged a kreativitásnak. Az egyszerű, nagyméretű logó elhelyezésen túl megmutathatjuk a márka arculatát, a hátoldalon akár rövid kreatív szöveget is elhelyezhetünk, de kereshetünk teljesen egyedi megoldásokat is. Akár a névjegyünkként is szolgálhat a reklámcsokoládé, így biztosan felejthetetlenné válunk üzleti partnereink szemében.

A csoki mellett cégünk minden egyéb üzleti ajándék kapcsán is áll vállalkozása rendelkezésére. Akár nőnapra, fesztiválra vagy sporteseményre keres minőségi terméket, nálunk remek árakon rendelhet nagy tételben. A lehetőségeket megtekintheti online katalógusainkban, ha pedig nem találja, amit keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Reklámcsoki az egyik legnépszerűbb reklámajándék

giftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites