Textil termékek

Az emblémázott ruházat évekkel ezelőtt még kimerült az egyszerű fehér pólókban. Ma már azonban akár teljes kollekciók állíthatók össze a cég arculatának megfelelő színekből, akár hímzett logóval is. Ezek a divatos ruhadarabok széles körű emblémázási lehetőséget tesznek lehetővé, így teljes mértékben személyre szabhatók.

A textil üzleti ajándékok előnye, hogy hétköznapi viseletként is megállják a helyüket, így igen kiterjedt marketinglehetőségeket hordoznak magukban. A tartós kialakításnak köszönhetően ezek a termékek hosszú távra szólnak, éppen ezért fontos, hogy egyediek és minőségiek legyenek. Cégünk mögött kiemelkedő tapasztalat áll reklámajándékok készítése terén, így Ön joggal számíthat első osztályú megvalósításra és tervezésre. Munkatársaink e-mailben és telefonon is állnak rendelkezésére, amennyiben ötletekre van szüksége.

Tekintse meg katalógusainkat, amelyekből megismerheti kínálatunkat, s új szintre emelheti céges formaruháit, textil ajándéktárgyait!

Munka és céges ruházat,akár reklámajándékként

giftheaven.hu - Reklámajándék gyártás és forgalmazás

Prémium üzleti ajándékaink széles választéka várja Nálunk. Legyen formabontó vagy hagyományos elképzelés, Mi megvalósítjuk!

Partnersites